Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Trimble eServices Kauppa ja on laadittu 23.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Seuraavissa palvelun elementeissä on kehitettävää saavutettavuuden osalta. Suluissa on viittaus saavutettavuusvaatimukseen (WCAG). Kaikilla kuvilla ei ole tekstivastineita ruudunlukijalle (1.1.1), osa palvelun visuaalisista elementeistä ei skaalaudu riittävästi, kun vain tekstiä suurennetaan 200 prosenttia (1.4.4), pinta-alaan perustuva hinnoittelu voi olla vaikeasti hahmotettavissa ja käyttö näppäimistöllä haastavaa, kun näkyvä näppäinkohdistus ei aina erotu riittävästi näytöllä (2.1.1, 2.4.6 ja 2.4.7), otsikkorakenteet eivät ole aina selkeitä (1.3.1), vaihepolkua ei ole nimetty, joten ruudunlukijalla voi olla vaikea ymmärtää, mikä elementin tarkoitus on (4.1.2), virheilmoitukset eivät aina välity ruudunlukijalle (4.1.3).

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Kartta ei kuulu lainsäädännön piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro puutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna palautetta:sähköinen palautepalvelu

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen viestintapalvelut@rauma.fi

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomainen

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000